MINIBAR ROBIN BEANS

  •     MINIBAR BEANS    
    MINIBAR BEANS    

MINIBAR ROBIN BEANS

De koffiespecialiteiten van de Minibar Robin Beans worden vers bereid uit koffiebonen die gemalen worden door de Ditting-molen met keramische maalschijven. Deze staat garant voor een homogene maling en is consistent in gebruik. De brewer zorgt vervolgens voor de beste in-cup quality. Voor gegarandeerde koffiekwaliteit! Liefhebbers van thee kunnen gebruikenmaken van de separate heetwater uitloop.

Minibar Robin schuin
Minibar Robin Espresso Front KW

De Minibar Robin Beans is uitgerust met 3 canisters, bestemd voor koffiebonen, melktopping en cacao. De koffiemachine is standaard uitgerust met een vaste wateraansluiting. Bijvullen tijdens gebruikt is doordoor niet nodig en resulteert in optimaal gebruikersgemak.

De residu-opvangbak met een capaciteit van 50 espressoproducten in combinatie met het 800 gram bonenreservoir waarborgt een continu gebruik zonder bijvullen of legen van het apparaat, gedurende de hele werkdag.


De machine is zeer gebruiksvriendelijk en wordt eenvoudig via een touchscreen bediend waarbij ook de sterkte van de geselecteerde drank kan worden geregeld. Er zijn 10 keuzemogelijkheden:

Men kan kiezen uit 7 koffiespecialiteiten, chocoladedrank, heet water en een kannetje (300 ml). De Minibar Robin Beans biedt ook de mogelijkheid om gelijktijdig een koffiespecialiteit en heet water te bereiden. Ook is de koffiemachine voorzien van cup-sensoren. Zij registeren, voordat de drank kan worden afgenomen, of er wel een kopje geplaatst is. Het voorkomt verspilling en vervuiling van de lekbak. De machine is uitgerust met een gebruiksvriendelijke serviceprogramma waarmee de benodigde onderhoudshandelingen zeer eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

CAPACITEIT / TECHNISCHE GEGEVENS

Aantal selecties: 10 (waarvan 1 kanfunctie)

Aantal containers (max): 3

Aantal boilers en pompen: 2 

Koffiebonen: (kg) 0,8

Seperaat heet water: Ja

Afgiftetijd: (sec) 25-30

Consumpties koffie: Ca. 75

Inhoud afvalbak: Ca. 50

Gewicht: (kg) 29

Afmetingen: (mm) (hxbxd) 594 x 310 x 461  

Elektrische aansluiting: 230V; 50 Hz; 2100 W verwarmingselement

Wateraansluiting: 3/4″ (wasmachineaansluiting)

Kanfunctie: Ja

Geschikt voor .. personen: 5-20 

Aantal koppen per uur: 80

 

 

INFORMATIE OPVRAGEN

Ik wil:
Ik wil:
Prijs opvragen Minibar Robin Beans
Meer informatie over Minibar Robin Beans800 gram
80 per uur
5 – 20 personen
25 seconden
waterleiding